Botox ögonbrynslyft: Allt du måste veta

Botox i ansiktet

Ett Botox-brynlyft kan hjälpa till att jämna ut pannorna mellan brynen. Ögonbrynslyft Med botox kan du hjälpa till att höja ögonbrynens båge. Dessa injektioner fungerar genom att lugna underliggande muskler, jämnar ut den yttre huden och minskar rynkorna mellan ögonbrynen. Musklerna mellan ögonbrynen slappnar av, vilket gör att pannmuskulaturen kan höja ögonbrynen och öppna ögonen.

Ytterligare Botox i ansiktet-injektioner kan också hjälpa till att slappna av musklerna vid ytterkanterna av
ögonbrynen. Detta kan också leda till att musklerna i pannan lyfts. Den lyftning du uppnår kommer att varierar beroende på din ålder och kraften hos de muskler som fortfarande används för att lyfta den nu- avslappnade musklerna.

Denna teknik har potential att eliminera behovet av kirurgi för att korrigera djupa rynkor. mellan ögonbrynen. Dessa veck kallas ofta för kråkfötter eller glabellära rynkor.

Behandlingen med Botox i ansiktet innebär inga snitt eller operationer. Till skillnad från en traditionell ögonbrynslyftning, som innebär att man skär och tar bort huden.

Är det sant att du är kvalificerad?

FDA rekommenderar att endast vuxna över 18 år använder Botox. Män och kvinnor med måttliga till svåra rynkor kan dra nytta av ett Botoxbrynslyft.

De som väljer Botox-injektioner för att behandla rynkor kan tidigare ha försökt med icke- invasiva behandlingar som ansiktsövningar och krämer utan resultat. Hud som har slappnat av och som kan lyftas genom att dra åt musklerna ovanför pannan är ett idealiskt alternativ. kandidat för detta förfarande. Vissa personer kan också överväga blefaroplastik för bästa resultat runt ögonen.

Det skulle hjälpa om du inte rusar in i detta ingrepp utan att rådgöra med din läkare. Vid denna punkt kommer de också att bedöma eventuella unika faror. Blivande eller ammande mödrar bör tänka två gånger innan de får Ögonbrynslyft med. botox. Vacciner kan vara farliga för spädbarn och ofödda barn eftersom de innehåller
gifter.

Sätt att förbereda sig

Botox kan lätt användas för att skapa ett utseende av högre ögonbryn. Snabba besök hos läkare gör att du bara får vänta några minuter. Det finns dock några saker som du behöver göra. åstadkomma innan du kan komma igång. Aspirin och andra blodförtunnande mediciner kan vara stoppas på din läkares rekommendation.

Innan du injicerar Botox i ansiktet i ögonbrynsområdet kan din läkare använda ett bedövningsmedel. kräm för att minska smärtan. Att få en injektion är vanligtvis en smärtfri upplevelse. När det gäller den proceduren i sig hävdar Honolulu Med Spa att det bara tar en liten stund.

Finns det en tidsram för när du kan förvänta dig att se framsteg?

Den tid det tar att se resultat av Ögonbrynslyft med botox och att återhämta sig från dem är följande. också ganska snabbt. Det snabba förfarandet har potentiella resultat inom en vecka. En 2017 studie fann att betydande resultat inte syntes förrän nästan en månad efter de första injektionerna.

Enligt American Academy of Dermatology (AAD) varar botoxinjektioner normalt sett mellan tre och fyra månader. Detär möjligt att vissa behandlingar kan pågå i upp till sex månader.

Många människor vill hellre få Botox än att låta operera sig på grund av hur snabbt det läker. Om du antar att operationen gick bra bör du kunna återgå till dina vanliga aktiviteter. (som arbete eller skola) omedelbart. AAD föreslår dock att du väntar minst två timmar. innan du ägnar dig åt fysisk aktivitet efter injektioner.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.